souldance
Stap 1

Kies je cursus

Stap 2

Vul je gegevens in

Stap 3

Bevestiging

Je inschrijving


Inschrijven is een must want de plaatsen zijn beperkt! Je kan steeds inschrijven tot de dag vóór de start van de workshop of tot de workshop volzet is. Indien de workshop van jouw keuze niet meer in onderstaande lijst staat, betekent dit dat de inschrijvingen afgesloten zijn.

Selecteer je cursus

Selecteer een pijler via het keuzemenu en klik op de knop toevoegen om een cursus of workshop uit de lijst toe te voegen aan je eigen menu. Je kan opeenvolgend verschillende pijlers selecteren om cursussen toe te voegen.

Pijler: 


Inschrijvingsvoorwaarden

Betaling

De betaling gebeurt online via Bancontact, iDeal, KBC Payment Button of Belfius Direct Net. Je bent pas na de betaling ingeschreven.

Annuleringsvoorwaarden

We vragen om je inschrijving goed te overwegen. Indien je je inschrijft is dit steeds definitief. Annuleren gebeurt via e-mail naar info@souldance.be.

  • Annuleren tot min 1 week voor de start: 15 euro administratiekosten
  • Annuleren vanaf 1 week voor de start: 50% van het cursusbedrag
  • Annuleren de dag zelf of niet annuleren: 100% van het cursusbedrag

Wanneer we onvoldoende inschrijvingen hebben, zijn we gerechtigd de workshop af te gelasten tot 4 dagen voor de start.

Verantwoordelijkheid

De cursist start de lessen/workshops/groeitrajecten/opleidingen uit eigen vrije wil, op eigen verantwoordelijkheid en verbindt zich ertoe om mee te delen aan de verantwoordelijke of men in fysieke of psychologische behandeling is en/of men medicatie, alcohol of drugs neemt. Indien er problemen zijn van welke aard dan ook verwacht Souldance dat de persoon contact opneemt met de verantwoordelijke zodat een oplossing of begeleiding kan worden besproken.

Alle persoonlijke informatie gedeeld tijdens de lessen is volledig vertrouwelijk en zal niet met derden besproken worden buiten de lessen. De cursist kan uit de lessen/workshops/groeitrajecten/opleidingen gezet worden wanneer hij/zij onder invloed van drugs en/of overmatig alcoholgebruik verschijnt.

De V.Z.W. Souldance en de begeleiders van de lessen/workshops/groeitrajecten/opleidingen kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor zowel, fysieke, emotionele als mentale schade, ongevallen of bewustzijnsprocessen gedurende het verloop van de opleiding.